Maritime Industry 2019 7, 8 & 9 mei 2019 – Evenementenhal Gorinchem

Maak u klaar om optimaal te netwerken tijdens hét complete platform voor de gehele binnenvaart. In een laagdrempelige sfeer ontmoet u in drie dagen tijd ruim 10.000 professionals. Het exposantenprofiel bestaat uit partijen die werkzaam zijn in of voor de machinebouw, reparatie, voortstuwing, aandrijving, installatietechniek, elektrotechnische installaties, brandstoffen, verzekeringen en banken, veiligheid, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, handel en bevrachting, haven, infrastructuur, brancheorganisaties, media, interieurbouw, dienstverlening, scheepsbouw en afbouw.
Uiteraard is BB Logistiek ook aanwezig!

Mis het niet! We zien u graag als bezoeker tijdens Maritime Industry 2019.

Op woensdag 13 februari 2019 zijn in heel België stakingen gepland!

Hierdoor is het mogelijk dat afzenders/ontvangers van uw goederen gesloten zijn. Daarnaast kunnen gehele industrieterreinen afgesloten worden en onbereikbaar zijn.
Dit kan gevolgen hebben voor uw zendingen.

Voor alle vertrekken geldt dat we niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor eventuele schade ontstaan door vertraging, of het niet leveren door de protesten/stakingen.
We verzoeken u daarom vriendelijk om goed met de Belgische ontvanger/afzender af te stemmen of zij verwachten hier hinder van te ondervinden.
Bij twijfel raden we aan de opdracht een dag eerder of later uit te laten voeren.

Ook voor leveringen naar Frankrijk, waarbij België uiteraard als doorvoerland dient, is het mogelijk dat onze chauffeurs vertraging gaan oplopen. Gelieve hier rekening mee te houden.

Hopelijk zal de overlast tot een minimum beperkt worden.<

Belgische havenbonden roepen op tot staking op 13 februari

De Belgische havens dreigen ‘dicht te gaan’ tijdens de landelijke staking in België op 13 februari. De havenbonden hebben aangekondigd zich aan te sluiten aan bij deze landelijke staking.

Wij ondersteunen onze klanten tijdens de Brexit

Het uitgangspunt is dat het Verenigd Koninkrijk de EU verlaat op 29 maart 2019 als een deal niet op tijd wordt gesloten. Dat gebeurt dan zonder deal en de EU-verdragen zouden dan niet langer gelden voor het Verenigd Koninkrijk. Dat betekent dat het Verenigd Koninkrijk niet langer deel zou uitmaken van de interne markt of de douane-unie en dat goederen onderworpen zouden worden aan grenscontroles en heffingen.

Hoewel het onduidelijk blijft wat de gevolgen van de Brexit zijn, zetten wij ons volledig in om uw zendingen voor u af te handelen. Met onze uitgebreide kennis van internationale handel en met douanespecialisten over de hele wereld kunt u er zeker van zijn dat we ons als geen ander voorbereiden op de toekomst.
We volgen de Brexit-ontwikkelingen op de voet. Wat het resultaat de komende weken en maanden ook zal zijn, we staan ​​voor u klaar om uw bedrijf door de veranderingen heen te loodsen.

BB Logistiek nu ook zichtbaar op de weg

De BB Logistiek auto’s rijden inmiddels rond en zijn voorzien van mooie belettering.

Fenexpo 10,11 en 12 april

Kom BB Logistiek bezoeken op de Fenexpo en doe mee aan onze leuke winactie! U kunt ons vinden op standnummer 3.15.


Het is weer tijd voor voor paaseitjes!

De zakken met paaseitjes worden weer gevuld voor onze klanten. We komen ze snel langsbrengen!

Welkom Peter!

BB Logistiek krijgt versterking en wat voor één! Vanaf 3 april maakt Peter Slotboom deel uit van ons gezellige team. Peter heeft jarenlange ervaring in de logistiek en zal bij BB Logistiek aan de slag gaan als Salesmanager.

Kom jij ons enthousiaste team versterken?

Wij zijn op zoek naar een ondernemende verkoper.

Heb jij altijd al een eigen bedrijf willen hebben, maar heb je nooit de stap durven te zetten? Wij bieden je een uitstekend perspectief.

Ben jij de verkoper die

  • ondernemingsgeest heeft en de wens uit durft te spreken om uiteindelijk zelf ondernemer te worden;
  • affiniteit heeft met ondernemen, netwerken en acquisitie;
  • affiniteit heeft met transport en logistiek
  • zelfstandig maar ook in teamverband in staat is om het beste van zichzelf te laten zien;
  • graag iets moois wil opbouwen en daar ook later nog de vruchten van kan plukken.

Wat bieden we?

  • de kans om te ondernemen met de zekerheid van een vast inkomen;
  • de mogelijkheid om zelf jouw succes vorm te geven, we vragen je te ondernemen en niet om onze opdrachten uit te voeren;
  • een contract voor 6 maanden, met daarna de intentie om te verlengen met een vast dienstverband. Een freelance overeenkomst is ook bespreekbaar. Bij gebleken geschiktheid bieden we je de mogelijkheid om te participeren in ons bedrijf.
  • de mogelijkheid om zelf jouw werkgebied en werktijden te bepalen. Deeltijdwerken is zeer zeker bespreekbaar.

Spreekt dit jou aan? Neem dan contact met ons op. We willen graag van je horen waarom wij in jou zouden moeten investeren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Daniella Roest via 0183-512291 of info@bblogistiek.nl

 

5 jaar BB Logistiek

5 jaar BB Logistiek! We zijn druk bezig met de voorbereidingen. Binnenkort komen we bij onze klanten langs met een leuke verrassing!