Onze organisatie

BB Logistiek heeft als 3PL (third-party logistics provider) de ambitie een goede partner te zijn van de verzendende en/of ontvangende partij. Dat wil zeggen dat partnership en marktkennis van essentieel belang zijn in onze samenwerking. Doordat wij jarenlange ervaring in de transportmarkt hebben, kunnen wij u altijd de juiste oplossing bieden!

De ene keer zal de keuze zijn ingegeven door een vervoerdersprijs, de andere keer door kwaliteit en een derde keer door snelheid. Maar altijd werken wij zeer efficiënt.

Samenwerken met BB Logistiek betekent dat u toegang heeft tot een groot netwerk aan transporteurs, koeriers, luchtvrachtagenten, airlines, douaneagenten, cargadoors, etc. Hierdoor hoeft u zich niet telkens te buigen over de juiste keuze van een vervoerder. Bovendien kunnen wij, doordat wij groot inkopen bij deze transporteurs, vaak op uw transportkosten besparen. Een bijkomend voordeel is dat u maar één factuur hoeft in te boeken. Ook houden wij iedere zending pro actief voor u in de gaten, net zolang totdat de zending is geleverd.

Mocht u, net als wij enthousiast zijn over onze diensten, neem dan eens contact met ons op!