Palletvervoer

Palletvervoer binnen Europa

Voor grote hoeveelheden goederen zijn pallets bij uitstek geschikt voor transport en opslag. Bent u op zoek naar een vervoerder die uw pallets snel en netjes op de plaats van bestemming aflevert? Dan bent u bij BB Logistiek aan het juiste adres. Wij verzorgen palletvervoer door heel Europa en garanderen stiptheid en een aantrekkelijk prijs.

Palletvervoer binnen heel Europa

Palletvervoer wordt, net als elke transportservice van BB Logistiek, uitgevoerd door gerenommeerde dienstverleners. Wij denken graag mee over uw logistieke processen en vertalen uw behoeften naar adequate en efficiënte oplossingen. Wij hebben kennis van de markt en beschikken over een uitgebreid netwerk aan vervoerders. Daardoor kunnen wij voldoen aan alle logistieke behoeften van onze klanten en kunt u het palletvervoer met een gerust hart aan ons overlaten.

Kiest u voor snelle palletdistributie door Europa of juist de voordeligere optie via groupage? Wij adviseren u graag. Met onze jarenlange ervaring in de transportmarkt kunnen wij u altijd de juiste oplossing voor palletvervoer bieden. Samen met u kijken we naar uw lading, de mogelijkheden en welk type vervoer bij uw bedrijf past.

Snel palletvervoer of groupage?

Bij kleinere hoeveelheden pallets is het wellicht interessant voor u om te kiezen voor groupage. Uw pallets worden bij andere zendingen in een vrachtwagen geplaatst en kunnen op die manier toch snel op de plaats van bestemming worden afgeleverd. Een ander voordeel van palletvervoer via groupage is het aantrekkelijke tarief.

Heeft de zending echt spoed en is het noodzakelijk dat uw pallets zo snel mogelijk op de plaats van bestemming is, dan kunt u uiteraard gebruik maken van ons reguliere palletvervoer. Wij zorgen ervoor dat uw pallets in alle gevallen snel en met zorg bij uw klant worden afgeleverd, tegen een gunstige prijs, in alle Europese landen.