Express diensten

Express diensten

Naast de standaard express en de pakketservice biedt BB Logistiek express diensten, voor als er echt haast bij is. Hierbij gaat het om transporten die zo snel mogelijk nationaal of internationaal afgeleverd dienen te worden. Het grote voordeel van deze service is dat u van tevoren weet wanneer het transport plaatsvindt en wanneer de zending bij uw klant arriveert. Wel zo prettig als de tijd dringt.

Express diensten met tijdsgarantie

U moet ervan op aan kunnen dat een zending op tijd bij uw klant is. BB Logistiek verzekert u ervan dat het transport geen vertraging oploopt. Wij maken gebruik van een uitgebreid logistiek netwerk met distributiepunten wereldwijd om het sneltransport te garanderen. U heeft bij de express dienst grote zekerheid dat uw zending op de afgesproken dag en tijd op de plaats van bestemming aankomt.

Transport is ons ding en onze passie. Uw zendingen wereldwijd op de snelst mogelijke manier versturen met tijdsgarantie, dat is wat wij onder goed transport verstaan. Transport van uw goederen is bij BB Logistiek al jaren in goede handen. Wij zorgen ervoor dat het transport veilig, snel en op tijd verloopt.

Express diensten met zorg en aandacht

Express diensten, nationaal en internationaal, kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. En mocht er zich onderweg toch onverhoopt iets voordoen, dan zullen wij er alles aan doen om het transport te herstellen U kunt erop vertrouwen dat uw zending met de grootste zorg en accuratesse bij uw klant wordt afgeleverd, ook als er sprake is van overmacht en een situatie die we niet hadden kunnen voorzien.

U doet waar u goed in bent, wij doen waar wij goed in zijn. Voor het transport van al uw zendingen bent u bij BB Logistiek aan het juiste adres. Of het nu gaat om de standaard pakketservice of express service, wij zorgen voor het transport van A naar B. Zo snel mogelijk, veilig en punctueel.