Koeriersdiensten

Koeriersdiensten nationaal en internationaal

Heeft u per direct een koerier nodig die uw zending van A naar B brengt? Dan kiest u uiteraard voor de koeriersdiensten van BB Logistiek. Met een uitgebreid netwerk vervoerders zijn wij bijzonder flexibel en kunnen wij adequaat aan uw vraag voldoen. Uw zending wordt via de koeriersdienst snel en netjes afgeleverd in heel Europa.

Koeriersdiensten Europa

Voor koeriersdiensten bent u bij BB Logistiek aan het juiste adres. Voor elke zending hebben wij de juiste oplossing. U kunt ons benaderen voor kleine en grote pakketten, doordeweeks en in het weekend, voor koeriersdiensten in binnen- en buitenland. Onze vervoerders rijden door heel Europa en hebben net als wij kwaliteit en stiptheid hoog in het vaandel.

Pakketten die met spoed moeten worden afgeleverd zijn bij BB Logistiek in goede handen. De koeriersdiensten worden uitgevoerd door gerenommeerde transporteurs, of het nu gaat om een bedrijventerrein in Groningen of een depot in het zuiden van Spanje. Wij helpen u graag uit de brand.

Koeriersdiensten snel en efficiënt

Soms zit u even omhoog, in het hoogseizoen, bij zieke werknemers of als er echt haast bij is. Dan is het fijn om te kunnen vertrouwen op een koeriersdienst die snel en efficiënt in kan springen. BB Logistiek werkt uitsluitend samen met betrouwbare partners en ervaren, vakbekwame chauffeurs die hun afspraken nakomen. De koeriersdiensten worden met zorg uitgevoerd en uw pakket op de juiste bestemming afgeleverd.

Zoekt u een koeriersdienst waar persoonlijk contact nog heel gewoon is en wilt u ervan op aankunnen dat uw pakket snel bezorgd wordt, neemt u dan contact met ons op. Maar ook voor het transport van zendingen naar bestemmingen buiten Europa kunt u een beroep op ons doen. Naast koeriersdiensten verzorgen wij onder meer zee- en luchtvracht, palletvervoer, express diensten en speciaal transport. BB Logistiek heeft de oplossing voor al uw logistieke vraagstukken.