FTL en LTL

FTL en LTL

BB Logistiek verzorgt het transport van containerladingen wereldwijd, over de weg en over het water, zowel FTL (Full Truck Load) als LTL (Less than Truckload shipping). In samenwerking met gerenommeerde vervoerders regelen wij volumetransporten op de meest efficiënte manier. Een aantrekkelijk prijskaartje ten slotte is wat het concept zo interessant maakt.

FTL wereldwijd over water of over de weg

Het FTL vervoer van en tussen de verschillende zee- en luchthavens is onze specialiteit. Kwaliteit, zorg en stiptheid staan bij ons hoog in het vaandel. Of u nu goederen importeert of exporteert, u kunt ervan op aan dat de complete lading netjes en op tijd wordt afgeleverd. BB Logistiek is zoals de naam al aangeeft, een professional op het gebied van logistieke processen en een betrouwbare partner.

Het vervoer over het water heeft onze speciale aandacht. Ervaring, kennis en een goede relatie met talloze rederijen stelt ons in staat om uw zending veilig en snel op de plaats van bestemming te krijgen. Wij zorgen voor een uitgekiend proces voor het transport van complete containerladingen en FTL vervoer. BB Logistiek is een allround en professionele logistieke dienstverlener en voor geen kleintje vervaard.

LTL voor snelle levertijden

Afhankelijk van het product en de bestemming verzorgen wij het LTL transport over het water of de weg. LTL kent gunstige tarieven en is uitermate geschikt voor deelladingen. Tegelijkertijd heeft u de zekerheid dat kleinere hoeveelheden pallets of containers snel en efficiënt worden vervoerd. Wij kijken nauwkeurig naar zaken als capaciteit, de afwikkeling van douaneformaliteiten en garanderen snelle levertijden.

BB Logistiek beschikt over een uitgebreid, internationaal netwerk en maakt wereldwijd gebruik van veel lokale, gerenommeerde vervoerders. Informeert u gerust bij ons naar de tarieven voor LTL of FTL en eventueel het vervoer ter plaatse. Wij informeren en adviseren u graag over de diverse distributiemogelijkheden voor LTL en FTL en brengen gratis en vrijblijvend een offerte uit.