Opslag

Opslag

Wanneer u tijdelijk (extra) capaciteit nodig heeft om uw goederen op te slaan, dan bent u bij ons aan het goede adres. BB Logistiek beschikt over voldoende opslagcapaciteit. Onze loods heeft de nodige beveiliging en infrastructuur en waarborgen daardoor een veilige en accurate opslag voor uw goederen. Naast opslag behoren ook inslag, uitslag, overslag en orderpicken tot onze logistieke diensten.

Opslag veilig en vertrouwd

Bent u op zoek naar ruime en veilige opslagruimte? BB Logistiek beschikt over de capaciteit om uw goederen op te slaan. De loods wordt beveiligd en is gunstig gesitueerd. Veel uitvalswegen en een uitstekende infrastructuur zorgen ervoor dat het transport efficiënt en effectief verloopt. De opslag van uw goederen is bij ons in vertrouwde handen.

Uw zendingen worden nauwkeurig gecontroleerd bij binnenkomst in onze loods en eventuele afwijkingen gemeld. Dit bespaart u tijd en administratieve rompslomp, net als wanneer u het orderpicken en de uitslag van goederen aan ons overlaat. Uw bestelling wordt verzameld, verpakt en verzonden. Voor elke zending hebben wij geschikt transport klaar staan.

Opslag en transport

Voor het transport van lucht- of zeevracht is de opslag van de goederen, zowel praktisch als kostentechnisch, altijd een bijkomende uitdaging. BB Logistiek heeft een passende oplossing voor uw logistieke vraagstuk en biedt naast het transport van uw goederen de mogelijkheid voor opslag. Wel zo fijn, alles in één hand. Bovendien wordt de kans op transportproblemen verkleind, omdat de processen van opslag en distributie optimaal op elkaar aansluiten.

Graag beantwoorden wij al uw vragen en stemmen uw wensen af op de mogelijkheden die wij als logistieke dienstverlener voor opslag kunnen bieden. Geen enkele uitdaging gaan wij uit de weg. Zowel voor transport, opslag als distributie verzorgt BB Logistiek maatwerk. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan gerenommeerde vervoerders, evenals eigen opslagcapaciteit.