Zeevracht

Zeevracht efficiënt en voordelig

Wilt u relatief goedkoop grote hoeveelheden pallets exporteren naar bijvoorbeeld Amerika? Of een container met goederen importeren vanuit Azië? Dan is zeevracht een reële optie. U weet alleen niet waar u moet beginnen. BB Logistiek is u graag van dienst en uw rots in de branding als het om zeevracht gaat. Wij kunnen de afhandeling van uw pallets of complete zeecontainer professioneel en adequaat voor u verzorgen.

Zeevracht wereldwijd

Voor het transport van goederen per containerschip bent u bij BB Logistiek aan het juiste adres. Voor elke containerlading zeevracht selecteren wij de perfecte partij. Afhankelijk van het volume, de aard van de producten en de deadline waar u mee te maken heeft, maken wij een afgewogen keuze uit ons netwerk. Onze werkwijze maakt dat u nooit teveel betaalt voor de zeevracht en dat u uw afspraken kunt nakomen.

BB Logistiek werkt samen met gerenommeerde rederijen wereldwijd die snel en efficiënt uw zeevracht vervoeren en afleveren op de plaats van bestemming. Bij de invulling van het logistieke proces kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden op basis van uw lading en de beschikbare capaciteit. Ook kijken wij kritisch naar de containerhaven die voor uw zeevracht interessant is, zowel kostentechnisch als logistiek gezien.

Zeevracht een voordelige optie

Dat wij voor wat betreft zeevracht connecties hebben met rederijen in elke grote containerhaven ter wereld maakt onze organisatie een betrouwbare en flexibele partner. Of het nu gaat om complete containerladingen vanuit IJsland of een paar pallets naar Australië, u kunt erop vertrouwen dat de zeevracht met zorg en aandacht wordt behandeld.

Zeetransport is verder relatief voordelig. Informeert u bij BB Logistiek naar de verschillende distributiemogelijkheden voor zeevracht en de bijbehorende tarieven. Voor elk type zeevracht hebben wij een passende oplossing en een scherp tarief. En behalve het transport van zeevracht zorgen wij ook voor alle vereiste documenten en douaneformaliteiten.