Onze diensten

BB Logistiek: allround en professioneel

Enveloppen, pakketjes, pallets, containers en afwijkend materiaal. BB Logistiek brengt efficiënt en voordelig uw goederen naar elke plek in de wereld. Per expresse en met tijdsgarantie als er haast bij is, maar altijd veilig en vertrouwd. BB Logistiek gaat elke uitdaging aan!

Transport dichtbij en wereldwijd goed geregeld

Alle operationele diensten worden uitgevoerd door gerenommeerde vervoerders. Wij hebben kennis van de markt en beschikken over een wereldwijd netwerk. Het transport verloopt snel en veilig, of het nu een enkele envelop betreft via een koeriersdienst of honderden pallets per containerschip.

BB Logistiek werkt met tijdsgarantie, scherpe tarieven en betrouwbare partners. Graag verzorgen wij ook voor u het transport van uw goederen, eenmalig om u uit de brand te helpen of op periodieke basis.

Transport, opslag en distributie

BB Logistiek begrijpt waar u heen wilt en kan u geheel ontzorgen. Niet alleen voor het transport van uw goederen kunt u bij ons terecht, ook voor de opslag. Wij beschikken over een eigen loods met een uitstekende infrastructuur.

Afhankelijk van uw wensen regelen wij voor u het transport van uw goederen over de weg, over zee of als luchtvracht. U kunt gebruik maken van onze express service als er haast bij is en kunt ervan op aan dat douaneformaliteiten voor internationaal transport in orde zijn. Ook voor volumetransporten en speciaal transport bent u bij aan ons aan het juiste adres.