Pakketservice

Pakketservice

De pakketservice van BB Logistiek houdt in uw pakket voordelig, zonder tijdsgarantie, verzenden binnen Nederland en Europa. BB Logistiek verzorgt het transport van uw zending goed en vertrouwd, tegen een aantrekkelijke prijs. Kwaliteit vinden wij belangrijk, tevreden klanten ook. Dus als u het transport wilt uitbesteden en uw klanten een prettige service wilt bieden, maakt u dan gebruik van onze pakketservice.

Pakketservice door de Benelux en Duitsland

Eenmalig of met regelmaat, zakelijk of particulier, BB Logistiek verzorgt het transport van uw zending graag en met zorg. Of het adres nu dichtbij is of iets verder weg, eenmaal per jaar beleverd moet worden of iedere week, de pakketservice biedt bijzonder aantrekkelijke tarieven en voorwaarden voor transport binnen de Benelux en Duitsland.

Wanneer u zakendoet met een bedrijf in Duitsland of een relatiegeschenk wilt laten bezorgen bij een ondernemer in België, dan zijn wij u graag van dienst. Uw pakket is in vertrouwde handen bij BB Logistiek. Wij verzorgen het transport van uw zending periodiek of om bij gelegenheid om u uit de brand te helpen.

Pakketservice tegen een scherp tarief

Wanneer uw zending niet per direct op de plek van bestemming hoeft te zijn, dan is de pakketservice van BB Logistiek bij uitstek geschikt. U ontvangt geen tijdsgarantie, maar wel een uitstekende transportservice tegen scherpe tarieven. Wij zorgen ervoor dat uw pakket snel en veilig bij uw klant wordt afgeleverd, tegen een gunstige prijs, binnen de Benelux en Duitsland.

Heeft het transport echt spoed en is het noodzakelijk dat uw zending zo snel mogelijk op de plaats van bestemming is, kiest u dan voor onze Express diensten. BB Logistiek beschikt over een uitgebreid logistiek netwerk met distributiepunten over de hele wereld. Dus ook als er haast bij is, kunt u op ons rekenen. Wij zorgen voor veilig en snel transport van uw zending, wereldwijd. Gegarandeerd.