Standaard Express

Standaard Express

Snel, maar voordelig. BB Logistiek verzorgt het transport van uw zending snel en wereldwijd, tegen een aantrekkelijke prijs. Met de Standaard Express service betaalt u niet te veel voor het transport en kunt u er tegelijkertijd van op aan dat uw klant op de afgesproken tijd kan beschikken over de goederen. In Nederland of in het buitenland.

Standaard Express snel en voordelig

Of u nu uw producten in Italië moet krijgen, documenten in Amerika of een pakketje in Thailand, BB Logistiek zorgt veilig en vertrouwd voor het transport. Met behulp van ons internationale netwerk wordt uw zending snel en goed afgeleverd bij uw klant. U wilt zekerheid, BB Logistiek biedt met de Standaard Express service betrouwbaar transport en scherpe tarieven. Uw zending is bij ons in goede handen, het transport efficiënt geregeld.

Zoekt u een logistieke dienstverlener die het transport van uw zending snel en vertrouwd regelt naar het buitenland? Informeert u naar de meest gunstige tarieven en voorwaarden van de Standaard Express service. Wij maken graag voor u een offerte waarin eventueel verschillende opties voor transport van uw zending gespecificeerd worden. De express diensten bieden zekerheid, stiptheid en kwaliteit.

Standaard Express met tijdsgarantie

BB Logistiek biedt Express diensten, nationaal en internationaal, standaard of met de hoogste prioriteit, inclusief tijdsgarantie. U wilt graag weten wanneer het transport plaatsvindt en wanneer uw zending is gearriveerd. Dat vinden wij logisch. Daarom werken wij met tijdsgarantie op de Standaard Express dienst, zodat u weet wanneer uw klant de producten ontvangt.

Heeft het transport echt spoed en is het noodzakelijk dat uw zending zo snel mogelijk op de plaats van bestemming is, kiest u dan voor onze Express diensten. BB Logistiek beschikt over een uitgebreid logistiek netwerk met distributiepunten over de hele wereld om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Dus ook als er haast bij is, kunt u op ons rekenen. Wij zorgen voor veilig en snel transport van uw zending, wereldwijd. Gegarandeerd.