Speciaal transport

Speciaal transport uitzonderlijk goed geregeld

Soms is uw lading net even anders dan gemiddeld: groter, breder, hoger of gevaarlijker. Dan zoekt u een specialist die bekend is met speciaal transport en weet van de hoed en de rand. BB Logistiek gaat als een ervaren logistieke dienstverlener geen enkele logistieke uitdaging uit de weg en dus ook voor speciaal transport hebben wij een oplossing.

Speciaal transport wereldwijd

Wanneer er sprake is van uitzonderlijk vervoer, vraagt de organisatie uitzonderlijke aandacht. Bij speciaal transport staat optimale veiligheid voor mens en materieel immers voorop. BB Logistiek verzorgt graag voor u het speciaal transport en garandeert maximale zorg en aandacht voor uw zending. Door een groot netwerk aan gerenommeerde vervoerders moet het wel heel gek lopen mochten wij u niet van dienst kunnen zijn met speciaal transport.

BB Logistiek verzorgt al jaren professioneel en vertrouwd het transport van uitzonderlijke ladingen voor bedrijven wereldwijd. Voor alle afwijkende afmetingen en vormen hebben wij een passende oplossing. Vele klanten gingen u voor en hebben ervaren dat het speciaal transport uitzonderlijk goed geregeld was. En daar zijn we best een beetje trots op. Graag zijn wij ook uw onderneming van dienst met speciaal transport.

Speciaal transport goed op de rit

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt er dan ook op rekenen dat wij zorgdragen voor uw zending en het speciaal transport veilig en wel arriveert op de plaats van bestemming. U heeft er geen omkijken naar en kunt uw klant verzekeren van de service die ze mogen verwachten.

Speciaal transport is een bijzondere tak van sport en iets wat wij leuk vinden! BB Logistiek beschikt over de nodige kennis en ervaring om elk project aan te pakken en exceptioneel, speciaal transport goed te laten verlopen. Wij nodigen u via deze weg uit om contact op te nemen en kennis te maken met de diensten die wij aanbieden op het gebied van speciaal transport.