Luchtvracht

Luchtvracht

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren transporteur voor uw luchtvracht? BB Logistiek verzorgt al jaren transport van luchtvracht, professioneel en inclusief douaneformaliteiten. Aan u de keus, wilt u gebruik maken van directe of indirecte vluchten voor het transport van uw luchtvracht? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte op.

Luchtvracht met oog voor formaliteiten

Kwaliteit, zorg en stiptheid staan bij ons hoog in het vaandel. Mocht er zich onderweg desondanks onverhoopt iets voordoen, dan zullen wij er alles aan doen om het transport van de luchtvracht te herstellen. U kunt erop vertrouwen dat de zending met de grootste zorg en accuratesse bij uw klant wordt afgeleverd, ook als er sprake is van een situatie die we niet hadden kunnen voorzien.

Luchtvracht brengt veel formaliteiten met zich mee. BB Logistiek verzekert u dat aan alles is gedacht en dat het transport van luchtvracht vlekkeloos verloopt. Wij handelen alle formaliteiten deskundig voor u af en zorgen ervoor dat uw zending snel en zorgvuldig op de plaats van bestemming wordt afgeleverd.

Luchtvracht van deur tot deur

Als u niet 48 dagen wilt wachten voordat een zending bij uw klant in Australië is, dan adviseren wij u te kiezen voor luchtvracht. BB Logistiek zorgt ervoor dat grotere zendingen en pallets wereldwijd op de luchthaven ter plekke netjes en op tijd worden afgeleverd. En verder. Want wij kunnen u geheel ontzorgen door de lading op een specifiek adres af te leveren. Service van deur tot deur.

We laden, lossen en vervoeren luchtvracht. En als u wilt, regelen wij ook het vervoer van de lokale luchthaven naar het adres waar de zending naar toe moet. BB Logistiek beschikt over een uitgebreid, internationaal netwerk en maakt wereldwijd gebruik van veel lokale, gerenommeerde vervoerders. Informeert u gerust bij ons naar de tarieven voor luchtvracht en het vervoer ter plaatse.